Regenerační termozábaly rukou jsou vhodné pro každého

02.10.2008 00:00
Pracujete často na zahrádce, dostávají se Vaše ruce často do kontaktu s čistícími prostředky? Pak Vám doporučujeme začít  o své ruce pravidelně pečovat pomocí  regeneračního termozábalu.
Jedná se o velice příjemnou proceduru, kterou si v našem salonku můžete dopřát buď v rámci masáže za zvýhodněnou cenu, nebo jako samostatný úkon.
Jde o regenerační zábal s použitím aromaterapeutických přípravků Karla Hadka.
Naše ruce si tuto péči zaslouží. Často naše povolání způsobuje poškozování pokožky rukou(zahradníci, těžce manuálně pracující.....), nebo trpíme na různé druhy ekzémů, přesušené pokožky, záděry apod. Ve všech těchto případech je zábal velice vhodný.
Jak se provádí?
Nejprve vybereme vhodný typ krému- firma Aromaterapie Karel Hadek pro tuto proceduru vyvinula 2 typy termokrému- hustší konzistence s včelím voskem a druhý jemnější pro ošetření záděrů trhlinek apod.
Ruce ( prsty, dlaně až po zápěstí) jsou vybraným krémem ošetřeny, namasírovány, poté jsou zabaleny do sáčku, a následně se vloží do vyhřátých termorukavic. Doba zábalu je minimálně 20 minut. Po sejmutí rukavic se zbytek krému vmasíruje a vaše ruce budou jako nové.